Фото без описуШАНОВНІ РЕСПОНДЕНТИ!

 

Головне управління статистики у Дніпропетровській області звертається до Вас з проханням надавати усі форми державних статистичних спостережень та фінансової звітності
в електронному вигляді.

Пропонуємо Вам використати можливість щодо надання статистичної звітності до органів державної статистики в електронному вигляді за допомогою безкоштовного програмно-апаратного комплексу автоматизованої системи збору даних статистичної звітності «Кабінет респондента» (https://statzvit.ukrstat.gov.ua).

На офіційних сайтах Державної служби статистики України (www.ukrstat.gov.ua) та Головного управління статистики у Дніпропетровській області (www.dneprstat.gov.ua) створено сервіс для респондентів «Пошук за кодом ЄДРПОУ» де можна отримати перелік форм державних статистичних спостережень, за якими потрібно звітувати, бланки та роз’яснення до їх заповнення.

Для смартфонів, планшетів та ПК розроблено чат-бот «Пошук за ЄДРПОУ», який працює в безкоштовному месенджері Telegram, що дозволяє отримати інформацію щодо форм статистичної звітності, за якими респондент залучений до звітування (@derzhstat_bot або «Пошук за ЄДРПОУ»).

Звертаємо Вашу увагу на офіційний Telegram-канал «Дніпростат респондентам» (https://t.me/dneprstat) з можливістю зворотного зв’язку у чаті Dneprstat (https://t.me/dneprstat1).
В Telegram-каналі розміщено важливу інформацію, новини, є можливість отримати відповіді на нагальні питання.

Також Головне управління статистики у Дніпропетровській області дистанційно проводить наради та круглі столи з респондентами в режимі відеоконференцій з використанням ZOOM.

 

Детальну інформацію можна отримати за телефоном:    (056) 778 49 45.

 

Сподіваємося на плідну співпрацю!