Ніхто  не  забутий. На  попіл  ніхто  не  згорів:

Солдатські  портрети на  вишитих  крилах  пливуть.

І  доки  є  пам'ять  в  людей  і  живуть  матері,

Допоки  й  сини,  що  спіткнулись  об  кулі,  живуть.

Борис Олійник

 

7 травня, напередодні Дня примирення та Дня Великої Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, біля меморіалів та братських могил Новопокровської територіальної громади відбулися урочисті заходи  з вшанування пам'яті минулих років – пам'яті великої битви і пам'яті великої перемоги.

В цей святковий день жителі усіх старостинських округів та смт Новопокровка  віддали шану  усім загиблим і усім тим, хто вижив та пройшов через пекло Другої світової війни. Світла їм пам'ять! 

На сьогодні так мало залишилося тих, хто має безпосереднє відношення до цього величного свята, кому особисто ми повинні зараз вклонитися до землі і подякувати за велику Перемогу. Серед них є й наші земляки-ветерани: Демченко Лідія Григорівна, Зайцева Жанна Іванівна  і  Заболотній Іван Гаврилович. Завдяки підтримці і допомозі місцевих підприємців, одноосібників і громадян, усі учасники бойових дій, учасники війни, сім’ї загиблих, діти війни  в ці святкові дні отримують подарунки (продуктові набори). А ми бажаємо нашим  ветеранам та усім учасникам війни спокійного безтурботного життя, здоров’я, довголіття!

Усім мешканцям Новопокровської громади в це світле і радісне свято бажаємо, щоб над головою завжди було ясне мирне небо і яскраве сонце. Здоров’я усім, миру, злагоди, достатку, а нашій Новопокровській громаді – довгих років процвітання.

Висловлюємо слова подяки усім, хто долучився до участі в заходах та допоміг в їх організації та проведенні.

З Днем пам’яті та примирення! З Днем Великої Перемоги!

З повагою селищний голова Людмила Муркович, виконавчий  комітет та депутатський корпус  Новопокровської селищної ради.

Фото без опису