4 квітня за сприяння селищного голови відбулись відбіркові змагання з міні-футболу в рамках І етапу  місцевих змагань у комплексній спартакіаді на звання "Краще спортивне село Дніпропетровщини  2021 року" за програмою ОССІ, яка присвячена 30-й річниці Незалежності України. 
Участь у змаганнях взяли команди з Криничанського, Багатського та Павлівського старостинських округів а також команда смт Новопокровка. За результатами командних змагань І місце посіла збірна команда смт Новопокровка, ІІ місце - команда Криничанського старостинського округу,  ІІІ місце – представники Багатського старостинського округу.
Кращим нападником (бомбардиром) став Андрій Шмигельський (Кринички), кращим воротарем став Артем Козак (Новопокровка), кращим захисником став Микола Олей (Багате). З переможців відбіркових турів в подальшому буде сформовано збірну команду, котра представить нашу громаду на обласних зональних змаганнях 24-25 квітня. 
Вітаємо переможців з успіхом а також дякуємо за сприяння у проведенні змагань селищному голові Людмилі Муркович, вчителям Володимиру Сергєєву, Сергію Титаренку, Андрію Шмигельському, директору Новопокровської школи Віталію Козакову, старостам Віктору Бєлиху, Юрію Проскурі та Валентину Денисюку.