30.03.21 за сприяння селищного голови стартував І етап  місцевих змагань у комплексній спартакіаді на звання "Краще спортивне село Дніпропетровщини  2021 року" за програмою ОССІ, присвяченої 30-й річниці Незалежності України.  В цей день  відбулись відбіркові змагання   з гирьового спорту, настільного тенісу, дартсу, шашок і шахів серед команд старостинських округів Новопокровської громади.  

За результатами командних змагань І місце посіла збірна команда смт Новопокровка, ІІ місце - команда Багатського старостинського округу,  ІІІ місце – представники Криничанського старостинського округу.

В індивідуальних змаганнях у гирьовому спорті перемогу у ваговій категорії до 78кг здобув Денис Азаров (Новопокровка)  а у ваговій категорії більше 78 кг - Юрій Савчук (Іверський старостинський округ); найкращим шахістом став Василь Кремінь (Багатський старостинський округ) а у змаганнях з шашок перемогла Наталія Медведецька (Новопокровка); найкращими в настільному тенісі стали Вікторія Шмигельська (Криничанський старостинський округ) і Дмитро Артюшин (Іверський старостинський округ); найкращими гравцями в дартс стали Галина Божко (Багатський старостинський округ) і Володимир Сергєєв (Новопокровка). З переможців відбіркових турів в подальшому буде сформовано збірну команду, котра представить нашу громаду на обласних зональних змаганнях 24-25 квітня. 

Вітаємо переможців з успіхом а також дякуємо за сприяння у проведенні змагань селищному голові Людмилі Муркович, вчителям Володимиру Сергєєву, Сергію Титаренку, Сергію Дегтярьову, Юрію Савчуку, Юрію Радченку, Андрію Шмигельському, директору Новопокровської школи Віталію Козакову, старостам Віктору Бєлиху і Юрію Проскурі.

Фото без опису