За ініціативи селищного голови Муркович Людмили Іванівни 17 березня відбулася апаратна нарада з заступниками керівників закладів загальної середньої  освіти з виховної роботи. 
Проговорили питання організації фестивалю "UnityFest - від минулого до сьогодення",  питання організації спортивних та  культурних заходів  в громаді. 
Начальник Служби у справах дітей обговорила з присутніми особливості співпраці з питань організації та проведення  роботи з дітьми пільгових категорій - сиротами, позбавленими батьківського піклування, СЖО.  Було наголошено на важливості даного питання, адже безпека дітей – одне з найважливіших питань, яке стоїть перед сучасним суспільством.
Детально під час наради було обговорено питання благоустрою території громади, а саме питання створення на території старостинських округів зон для відпочинку та паркових зон, де діти та підлітки зможуть проводити свій вільний від навчання час. В ході обговорення було окреслено, що жителі сіл разом з дітьми самі повинні створити ці зони чи просто прибрати вже існуючі придатні для цього території. 
Нарада була конструктивною і змістовною, тож усі заклади отримали чіткі орієнтири для подальшої діяльності в обговорених напрямках.

Фото без опису