Сутність заходу полягає у пропаганді сімейних цінностей, у створенні сімейного оточення дружнього до дитини. Конкурс має сприяти усвідомленню святості родинних зв’язків. Глибокої поваги до них, необхідності їх збереження, небайдужості до дитини, яку спіткала біда, формуванню відповідального батьківства та розвитку творчих здібностей конкурсантів.

Мета конкурсу:

Ствердження виховання дитини в родині як національної цінності. Розвиток створення та діяльності сімей патронатних вихователів в області. Інформування широкого загалу про патронатну родину, як форму влаштування до неї дитини, яка перебуває у складних життєвих обставинах.

Завдання конкурсу:

1.Сприяти усвідомленню батьківського обов’язку забезпечення дітей вихованням у сім’ї, формування та зміцнення засад відповідального батьківства.

2. Формування громадської думки щодо важливості повноцінного розвитку дітей у сімейному оточенні та популяризація сімейних форм виховання.

3. Визначення та підтримка творчих ідей для створення нових ефективних зразків соціальної реклами в Україні.

Види тематичних конкурсних робіт та вимоги до них

1.Відеоролик до 1 хвилини.

2.Малюнок розміром АЗ у форматі PDF.

3.ЕССЕ публіцистичного жанру на 1 друковану сторінку.

Бажаючі прийняти участь у конкурсі до своєї роботи обов’язково додають заявку на участь у конкурсі, згідно додатку. Учасник направляє конкурсні роботи одним пакетом.

Конкурсні роботи надсилаються на електронну пошту Дніпропетровського обласного центру соціальних служб: ocssm2004@ua.fm з 20.03.2021 по 08.05.2021

У конкурсі може взяти участь кожна родина з дітьми. Учасники можуть надіслати як три види види тематичних робіт так і менше, але не більше як по одній роботі у кожній номінації.

Етапи проведення конкурсу

1 етап. Оголошення конкурсу та проведення конкурсних робіт.

Конкурс оголошується наказом ДОЦСС та проходить з 20 березня по 08 травня 2021 року. Наказ розміщується на сторінці ДОЦСС у мережі Фейсбук, сайтах Дніпропетровської обласної ради, Дніпропетровської державної адміністрації. Конкурсні роботи надсилаються на електронну пошту Дніпропетровського обласного центру соціальних служб: ocssm2004@ua.fm

2 етап. Підсумки конкурсу.

До 15.05.2021 журі конкурсу оцінює усі надіслані роботи та 15.05.2021 з нагоди Міжнародного дня сім’ї визначає переможців. Інформація про результати конкурсу направляється учасниками та розміщується на сторінці ДОЦСС у мережі Фейсбук, , сайтах Дніпропетровської обласної ради, Дніпропетровської державної адміністрації.

3 етап. Нагородження переможців

Нагородження переможців відбудеться 01.06.2021 з нагоди Міжнародного дня захисту дітей.

Переможці конкурсу будуть визначені у трьох номінаціях і нагороджені дипломами та заохочувальними подарунками за перші три призові місця по кожній із номінацій.

01.06.2021, після нагородження, відбудеться засідання круглого столу за участю організацій- партнерів з питань підведення підсумків конкурсу.

Фото без опису