В Україні 14 березня відзначається День українського добровольця. Це свято людей, які за покликом власного серця стали на захист рідної Батьківщини та боронять її від загарбників. 
З метою вшанування мужності і героїзму захисників незалежності, суверенітету і територіальної цілісності України 15 березня в Новопокровськый ТГ відбувся урочистий захід національно - патріотичного виховання «Герої поруч з нами» ,на який  усіх куточків громади завітали наші герої- земляки  – учасники АТО та ООС і родини загиблих.
До захисників Батьківщини зі словами вдячності за їх подвиг і героїзм, звернулася селищний голова  Людмила Іванівна Муркович. Вона подякували воїнам, що повернулися з війни, та тим, хто ще досі зі зброєю в руках відстоює мир і свободу держави на передовій, всім хто докладав зусиль до захисту рідної землі. Поіменно Людмила Іванівна згадала полеглих земляків-героїв – Кучерявого Сергія Васильовича, Головка Анатолія Олександровича, Захарова Дмитра Андрійовича та Карайбіду Анатолія Васильовича.  Хвилиною мовчання присутні вшанували їх світлу пам’ять та на знак пам’яті про героїчну, самовіддану боротьбу за свою державу, вдячності за їх подвиги до пам’ятних дошок та на могили загиблих було покладено квіти. Після урочистостей запрошені учасники АТО, ООС та родини загиблих продовжили спілкування у не формальній обстановці, де було обговорено питання  про створення ветеранської ради  та визначення голови ветеранської ради.
Дякуємо за організацію та проведення заходу селищному голові Людмилі Іванівні Муркович, працівникам Новопокровської селищної ради, учням та вчителям Новопокровської школи , працівникам закладів культури , молоді громади, дітям та старостам старостинських округів.
Щиро вдячні усім небайдужим підприємцям та громадянам які долучилися до організації та проведення заходу, а саме здійснювали благодійну фінансову підтримку :
 Балущак Л.О. , Карпенко В.М. , Федінчік О.А. , Бєлих В.Б. , Проскура Ю.В. , Залюбовський С.В. , Яковенко Н.М. , Гарус А.В., Перетятько А.П. , Подолкін А.А. , Пастушенко І.В. , Кісіль В.І. , Шмигельський А.С. , Яковенко О.Г.,  Шадурська Т.Г. , Бичковська С.В. , Денисюк В.Я. , Гурін Ю.В.  Мотуз А.І. , Скорук Т.О., Сологуб М.М. 
Мирного неба Вам над головою та нехай щастя і добробут панують у Ваших родинах.
З повагою та надією на подальшу співпрацю Новопокровська селищна рада

Фото без опису