10 березня 2021 року за ініціативи селищного голови Муркович Людмили Іванівни відбувся Перший молодіжний форум Новопокровської територіальної громади. 
Це неабияке дійство для нашої громади, адже такі заходи ніколи раніше не проводилися на нашій території. Проблеми та потреби молоді - це одне з найважливіших питань на сьогодні, адже  молодь громади - це її майбутнє. Саме тому проведення таких заходів є вкрай важливим і необхідним.
У форумі приймали участь представники ініціативних груп з усіх старостинських округів та смт Новопокровка. Кожна територія попередньо провела зустрічі з молоддю, де було обговорено їх проблеми та потреби. Обрані на цих зустрічах представники презентували свої напрацювання під час форуму, і всі питання, які були озвучені, є дуже важливими, тож потребують уваги та подальшого  вирішення. 
Більшість проблем, які хвилюють молоде покоління громади, вже взято в роботу і  команда виконавчого комітету селищної ради на чолі з Муркович Людмилою Іванівною вже працює над їх вирішенням. Окремі питання включено в план дій  для виконання протягом найближчого періоду.
«Нічого для молоді без молоді» - правило, якого  дотримуються  селищний голова і виконавчий  комітет у своїй діяльності!
Щиро дякуємо селищному голові Муркович Людмилі Іванівні, старостам та ініціативним групам старостинських округів, без діяльності яких даний форум не зміг би відбутись. Висловлюємо подяку також Колективу Новопокровського ЗЗСО і працівникам культури громади.
Найближчим часом на офіційному каналі буде викладено відео форуму. Тож запрошуємо до перегляду і до подальшої співпраці. Разом ми зможемо зробити нашу громаду успішною і процвітаючою!

 

Фото без опису