Дніпропетровська обласна державна адміністрація

Громадська школа бізнесу

Безкоштовна онлайн - програма

Інтернатура бізнесу 2.0

Реєстрація відкрита до 2 листопада

 

Підприємців Дніпропетровщини безкоштовно навчатиму розвивати бізнес в кризу

Попит на онлайн навчання в час карантин особливо зріс. Щодня власники та керівники бізнесу, стартапери задаються питанням як досягнути поставленої мети в умовах обмежених ресурсів та вижити бізнесу?

Департамент економічного розвитку Дніпропетровської облдержадміністрації за фінансування обласного бюджету розробив та реалізовує програму «Інтернатура бізнесу 2.0». Виконавець програми Громадська школа бізнесу.

Багато практичних відпрацювань, а також «класики бізнесу», без якої нікуди. Оновлена та доповнена програма «Інтернатуру бізнесу 2.0» допоможе вам:

  1. створити ефективну організацію для роботи
  2. управляти фінансовими потоками бізнесу, забезпечуючи прибуткову діяльність в кризу
  3. освоїти інструменти збільшення рівня продажів та Digital-marketing

Навчання проводить в онлайн режимі. Графік модулів:

Модуль 1. Ефективна організація: 3-5 листопада, з 10 до 15 години. Модуль 2. Фінанси та команда: 10-12 листопада, з 10 до 15 години. Модуль 3. Маркетинг та продажі: 17-19 листопада, з 10 до 15 години. Тренери програми:

  • Руслан Бельтюков — досвід у сфері управління понад 20 років, пройшов шлях від рекламного агента до директора рекламного холдингу (8 підприємств). Президент ГО Всеукраїнська асоціація керівників бізнесу.
  • Олександр Білоус — бізнес-тренер із стратегічного та процесного управління, бізнес-моделювання у Львівському центрі розвитку малого бізнесу.
  • Михайло Чорний — голова громадської організації «Аналітично-інформаційний центр стратегічного розвитку суспільства».

Програма розрахована на власників і керівників бізнесу, топ-менеджерів, осіб, які хочуть започаткувати власну справу Дніпропетровської області. Участь у програмі безкоштовна.

Після проходження 80% програми кожен учасник отримає сертифікат.

 

Дізнатися деталі: https://bit.ly/34enoC6
 Зареєструватися: https://bit.lv/31rVrVJ

Контактна особа: 098 74 69 497 (Олег), sten.oleh@gmail.com