Шановні жителі Новопокровської ОТГ!
Прийміть сердечні вітання з нагоди Дня Конституції України!
28 червня 1996 року Верховна Рада України прийняла Конституцію України, що було, безперечно, видатною подією. Вперше у вітчизняній історії носієм суверенітету і єдиним джерелом влади було проголошено народ, а людину, її права і свободи, визнано найвищою цінністю.
Успіх в усіх наших справах прийде тоді, коли кожен громадянин України не тільки користуватиметься правами і свободами, а й належним чином виконуватиме свої обов’язки.
Нехай же в день національного свята – Дня Конституції – в кожного з нас міцніє почуття гордості за свою країну, за її Основний Закон, що гарантує втілення мрій і сподівань на краще й щасливе життя у власній державі.
В цьому році День Конституції України співпав з одним з найяскравіших та динамічних свят - Днем молоді, який відзначається щорічно в останню неділю червня.
Це свято всіх, хто відчуває себе молодим не лише за віком, а й душею. Адже молодість - це прекрасна пора, коли відкриті тисячі доріг, весь світ, як на долоні і будь-яка справа до снаги!
Вітаючи нашу юнь, хочеться щиро побажати їй насолоджу­ватись усім найкращим, що є в житті, не боятися перешкод, а мужньо долати їх. Завжди бути веселими, безпосередніми, завзятими до будь-яких справ.
Нехай ці свята додадуть всім наснаги для плідної праці та увінчаються значними здобут­ками в ім’я процвітання нашої Батьківщини.
З повагою,
селищний голова Олександр СКИБА,
виконавчий комітет Новопокровської селищної ради
Фото без опису