ШАНОВНІ ГРОМАДЯНИ НОВОПОКРОВСЬКОЇ ОТГ!
 
З метою упорядкування адресних господарств населених пунктів
Новопокровської селищної ради та належної підготовки до проведення Всеукраїнського перепису населення 2020 року виконавчий комітет Новопокровської селищної ради прохає кожного власника житлових та не житлових приміщень встановити адресні таблички з назвою вулиці та номером будинку на фасаді будівлі або на ворота.
Кожен будинок зможуть знайти не лише ті, хто проводитиме перепис населення, а й у разі потреби самих мешканців – швидка медична допомога, рятувальники, працівники поліції.
Також виконавчий комітет звертається до керівників всіх приватних підприємств, установ, організацій та підприємців з проханням встановити таблички з номерами та назвами вулиць на фасадах своїх приміщень.
Звертаємо Вашу увагу на те, що відсутність адресних табличок, згідно ст.152 КУпАП «Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів» тягне за собою накладення штрафу на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподаткованих мінімумів доходів громадян,
суб’єктів підприємницької діяльності - від п’ятдесяти до ста неоподаткованих мінімумів доходів громадян.
 
Заздалегідь вдячні Вам за порозуміння!
З повагою,
виконавчий комітет Новопокровської селищної ради
 
За уточненням адреси звертайтеся до відділу ЦНАП
Фото без опису