ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення проекту рішення Новопокровської селищної ради

Про затвердження Регламенту Центру надання  адміністративних послуг

(відділу “Центр надання адміністративних послуг”) виконавчого комітету Новопокровської селищної ради

 

Новопокровська селищна рада повідомляє про оприлюднення проекту рішення Новопокровської селищної ради Про затвердження Регламенту Центру надання  адміністративних послуг (відділу “Центр надання адміністративних послуг”) виконавчого комітету Новопокровської селищної ради та аналізу його регуляторного впливу з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань.

Проект регуляторного акта підготовлено для затвердження чіткого і зрозумілого алгоритму дій адміністраторів центру надання адміністративних  послуг (далі – Центр) та суб’єктів надання адміністративних послуг з метою забезпечення ефективного функціонування Центру як дієвої інституції, спрямованої на протидію корупції та забезпечення якісного обслуговування громадян і суб’єктів господарювання.  

Проект розроблено на виконання та з дотриманням вимог законів України Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності та Про адміністративні послуги, згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 01.08.2013 № 588 “Про затвердження Примірного регламенту центру надання адміністративних послуг” (із змінами), з урахуванням Методики проведення аналізу впливу регуляторного акта, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 11.03. 2004 № 308 (із змінами).

Поштова та електронна адреса розробника проекту регуляторного акта, на яку приймаються зауваження та пропозиції:

Новопокровська селищна рада, вул. Миру, 11, смт. Новопокровка, Солонянський район, Дніпропетровська область, 52441;

e-mail: novopokrovka.rada@ukr.net

Повна редакція зазначеного проекту рішення та аналіз його  регуляторного впливу буде розміщено для публічного обговорення на офіційному веб-сайті Новопокровської селищної ради з 11.06.2019 року.

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються протягом 30-ти календарних днів з дня оприлюднення (з 10 червня по 09 липня 2019 року) поштою або в електронній формі на вищевказані адреси.

 

З повним текстом проекту рішення Новопокровської селищної ради можна ознайомитись щоденно (з 08.00 до17.00, п’ятниця: з 08.00 до 16:00, крім вихідних) за адресою: Новопокровська селищна рада, вул. Миру ,11, смт. Новопокровка, Солонянський район, Дніпропетровська область, 52441

 

Селищний голова                                                                      Скиба О.М.