Як швидко плине час...Вже два роки минуло відтоді, як ми втратили нашого земляка. І ось ми вкотре схиляємо голови у шані, вкотре нестерпним болем стискає наші серця, з сумом і страхом згадуючи той злощасний день, коли до нашого села дійшла тяжка звістка про смерть Сергія.

    Немає сердець байдужих до чужого горя. Чому доля розпорядилася таким чином і життя хлопця обірвалося так різко? Це жорстокість воєнних буднів, що наосліп вражає винних і безвинних. Тепер ми маємо свого героя і віддаємо шану загиблому.

    14 червня 2016 року на території Новопокровської ОТГ відбулося урочисте відкриття меморіальної  дошки випускнику Новопокровської школи загиблому в зоні АТО Кучерявому С.В.

    З ініціативи селищного голови Скиби О.М., при підтримці фонду “Майбутнє” Сергія Касьянова було виготовлено пам'ятну дошку.

    Вклонитися світлій пам'яті захиснику нашого краю, прийшли жителі сел.Новопокровка та с.Павлівка, мешканці навколишніх сіл, учні, молодь, побратими. Вклонитися батькам за мужнього сина, дружині за вірного чоловіка приїхали: помічник-консультант депутата  обласної ради Кужмана О.М. Чумак М.Я. та депутат  районної ради Саліженко Л.М.

    На мітингу було багато виступаючих, усі вони з повагою і хвилюванням говорили про Сергія Кучерявого. Було прочитано власний вірш дружини, який вона присвятила коханому чоловікові.

    Ієрей Михаїл Турчак освятив пам'ятну дошку. Хвилиною мовчання і морем живих квітів учасники мітингу вшанували пам'ять Сергія Кучерявого. Вічна пам'ять герою!