Закінчився ще один навчальний рік в Новопокровській середній школі. Пройшов він цікаво, активно, насичений заняттями. Хвилюючі почуття в цей день –  День останнього дзвоника -  у наймолодших учнів: взято першу сходинку на шляху пізнання.

Урочисте свято пройшло біля школи. До випускників звернувся з привітальним словом директор школи Козаков В.О. – побажав їм продовжити навчання, стати достойними людьми і неодмінно гордістю та патріотами нашої вільної та свободолюбивої України. Подякував вчителям за закоханість у свою роботу, подвижником, мірилом для якої є сотні вдячних випускників.

На святі з вітальним словом виступив голова Новопокровської об’єднаної  територіальної громади Скиба О.М., який зазначив, що для випускників останній шкільний дзвоник – це початок нового, дорослого та самостійного життя. Нехай воно буде світлим та встеленим добрими справами. Побажав їм знайти свою життєву стежку, стати гідними громадянами нашої держави.

На святі були присутні учасники АТО – побажали випускникам мирного неба, бо вони зробили все, щоб цей рік залишився мирним, щоб на території Дніпропетровщини не доводилося закривати через обстріли школи і евакуйовувати учнів.

Гостем на святі був представник обласного депутата Кужмана О.М. –               Чумак М.Я. – який в привітальному слові побажав мирного неба над головою, успішного оволодіння сучасними професіями і швидкого життєвого зльоту. Вручив школі подарунки – принтер та пізнавальні книжки. Також подарунком для випускників та всіх присутніх стали концертні номери від студентів Дніпропетровського коледжу.

Наші випускники сердечно подякували вчителям за самовіддану працю працю, за турботу і знання, яке вони віддали і віддають своїм вихованцям, за вічний неспокій, невпинний пошук та педагогічну мудрість.

В добру путь!!!

Урочиста лініи?ка до свята Останнього дзвоника