https://dpssko.gov.ua/wp-content/uploads/2024/09/68.jpg                  Відповідно до повідомлення Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області 30.09.2024 (https://dpssko.gov.ua/blog/2024/09/30/) , в межах проведення державного нагляду, було здійснено відбір тепловентилятора ТМ «ARDESTO», модель: FHK – 2000 GY для проведення його експертизи (випробування) у випробувальній лабораторії, акредитованій на право проведення таких робіт Національним органом з акредитації.

За результатами проведеної експертизи встановлено, що продукція не відповідає вимогам стандартів щодо її безпечності, зокрема, ізоляція струмопровідних частин тепловентилятора не забезпечує надійний захист користувача від ураження електричним струмом, а кріплення шнура недостатньо надійне.

З урахуванням вищезазначеного, продукцію визнано такою, що становить серйозний рівень загрози суспільним інтересам внаслідок її невідповідності встановленим вимогам, та вживаються заходи щодо вилучення тепловентилятора ТМ «ARDESTO», модель: FHK – 2000 GY з обігу.

Просимо всіх суб’єктів господарювання діяльність яких пов’язана з обігом вказаної продукції провести інвентаризацію щодо наявності даноїпродукції у продажу.

З метою оперативного реагування та вжиття належних заходів щодо продукції, яка становить ризики заподіяння шкоди здоров’ю людей, просимо, у разі виявлення продажу зазначеної продукції на території Дніпровського району, повідомити про це Дніпровське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби, із зазначенням назви магазину та адреси реалізації вищезазначеної продукції, для проведення необхідних заходів щодо вилучення небезпечної продукції відповідно до законодавства.

За більш детальнішою інформацією просимо звертатися до фахівців Дніпровського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби за адресою смт Солоне, вул. Тереньєва,7 , ел пошта 21@dp.dpss.gov.ua

 

 

Дніпровське районне управління

Головного управління

Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області