Новопокровська селищна рада прийняла рішення від 02.02.2024 №38-35/VIII «Про розроблення Програми комплексного відновлення території Новопокровської селищної територіальної громади (її частини) на 2024- 2025 роки».

У рішенні про розроблення Програми комплексного відновлення територіальної громади визначається Порядок утворення та діяльність робочої групи, а також строк подання пропозицій громадськості до проєкту Програми комплексного відновлення територіальної громади (її частини), який має становити 14 календарних днів.

Для надання своїх пропозицій від громадськості до Проєкту Програми комплексного відновлення Новопокровської територіальної громади (її частини), прохаємо заповнити Опитування в гугл-формі в термін до 10.04.2024.

(Зауваження: для заповнення гугл-форми щодо розвитку нашої громади надавати актуальні проблемні питання, коректно, грамотно, без вживання нецензурної лексики).

За довідками звертатися за телефоном 0966603317, Аліна Кадрова

(Спеціаліст І категорії відділу економічного розвитку, інвестицій, проектної діяльності, бухгалтерського обліку Новопокровської селищної ради)

Посилання на опитувальник до проєкту програми комплексного відновлення Новопокровської територіальної громади