Сьогодні ми з вдячністю і повагою схиляємо голови перед світлою пам’яттю нашого земляка Богдана Івановича Лучка, який народився у селі Петриківка.
      Він був одним із тих, хто став на захист рідної землі у перші дні повномасштабного вторгнення. Спочатку Богдан Іванович доєднався до групи добровольчого формування територіальної оборони «Варта Дніпра». А в травні 2022-го року він уже був на передовій. 
       Куп’янськ, Часів Яр, Бахмут – це бойовий шлях нашого захисника.
       За героїчний вчинок, пов’язаний із ризиком для життя під час бойових дій, був нагороджений Хрестом «Честь і Слава» та орденом «Незламним героям російсько – української війни».
       27 січня 2023 року разом зі своєю бригадою Богдан Іванович пішов на чергове бойове завдання, з якого полинув у вічність.
        З того дня минув уже рік. Рік жалю і невимовного болю від втрати турботливого сина і чоловіка, найкращого татуся, брата… Цей біль не лікується, не згасає. Ми щиро співчуваємо рідним і близьким загиблого Героя.
        Він віддав своє життя за мир і свободу нашої країни. Його героїчний чин назавжди залишиться в нашій пам’яті, в історії нашої громади.
        Його відвага і мужність надихають нас на добрі справи.
        Вічна пам’ять захиснику України!

Фото без опису