🕯 СВІТЛІЙ ПАМ’ЯТІ ДМИТРА   АНДРІЙОВИЧА ЗАХАРОВА   

29 жовтня 2024 року він мав би святкувати свій 30-ий, ювілейний день народження, та клята війна назавжди залишила його 21-літнім…
Дмитро Андрійович Захаров. Народився 29 жовтня 1994 року у Новопокровці. Свого часу лікарі на призовній комісії заборонили юнакові зодягати армійську форму. Та все ж Дмитро зумів обійти цю перепону. Навіть батьки не знали про його тверде рішення йти на фронт. На мамині вмовляння  відповів: « Я все вирішив, не сперечайся зі мною, мамо».
 Наприкінці серпня 2016 року він підписав трирічний контракт на військову службу. Матрос, навідник СПГ 2-го взводу 2-ої роти десантно – штурмового батальйону 36-ої окремої бригади морської піхоти. 16 жовтня вже був на позиціях під Маріуполем. 
18 жовтня 2016 року загинув на спостережному пункті поблизу сіл Лебединське та Водяне Волноваського району під час обстрілу позиції ворожою ДРГ з підствольних гранатометів. Дмитро до останнього вів вогонь, намагаючись подавити ворожі вогневі точки. 
До свого 22-го дня народження він не дожив 11 днів. 
За особисту мужність і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі нагороджений орденом «За мужність» III ступеня, медалями «За відвагу і честь» та «Кров за Україну» (посмертно). 
Скільки б не минуло часу від загибелі найдорожчої людини, а тим паче дитини, біль у серцях батька й матері не згасає. Цей біль ятрить душі брата, бабусі, усіх рідних Дмитрика. Тож прийміть наші щирі співчуття і слова підтримки у цей скорботний день. 
Пам’ять про нашого Героя – земляка Дмитра Андрійовича Захарова назавжди залишиться в наших серцях, в історії нашої громади.

#Героїневмирають #вічність 
#Новопокровська_ТГ #Світочі_Гоог
#вшануванняпамяті #річниця_загибелі

Фото без опису