💐1 жовтня ми відзначили день людей, які несуть в собі мудрість поколінь, наших найстарших та найповажніших – День пенсіонерів.
І напередодні, під час благодійного марафону "Повертайся, воїне, додому живим!", проведеного в осередках громади, вони отримали свою особливу роль. Під теплими променями осіннього сонця, кожен із них занурювався у неймовірну атмосферу заходу - єдності і підтримки. 
Хтось із захопленням слідкував за ярмарком, споглядаючи кулінарні вироби місцевих майстринь. Інші ж, не залишаючись осторонь, робили свої внески в скриньку для допомоги ЗСУ, надихаючись виступами нашої агіт-бригади, чиї пісні були пронизані патріотичними мотивами.
Справжньою окрасою  став благодійний аукціон, де з доброзичливим азартом учасники змагалися за унікальні вироби, створені руками наших односельців. Та найбільше щастя принесло те, що для кожного знайшлося місце спілкуванню: поруч із знайомими обличчями, за душевними розмовами, вони ділилися своїми спогадами та мудрими порадами з молодшими поколіннями.

🫶 По завершенню заходу у кожному куточку нашої громади людей елегантного віку чекала ще одна приємна подія – теплий обід за дружнім столом. У затишній атмосфері, серед добрих друзів і нових знайомств, вони насолоджувалися смачною їжею, обговорюючи щасливі миті, що назавжди залишаться в їхніх серцях і наших спогадах.

🌼 Цінуймо кожну мить життя Разом!
          Фото без описуУ єдності – наша сила!