27 вересня на мальовничій галявині осіннього Бутовчанського лісу у рамках проєкту «Титани UA» у нашій громаді відбувся патріотично – туристичний квест «У єдності наша сила. Разом до Перемоги».

🍂 Осінь багата на відзначення професійних свят : День вихователя, Всеукраїнський день бібліотек, День учителя. А ще ми вшановуємо людей поважного віку і наших воїнів ЗСУ. 
⛺️ Та цього дня усіх присутніх тут зібрав туризм, адже 27 вересня відзначається Всесвітній день туризму.
То ж у квесті взяли участь 6 команд: команда людей елегантного віку з числа ветеранських організацій громади, команда педагогічних працівників, команда працівників дошкільних закладів, команда працівників закладів культури, команда представників молодіжних осередків громади, команда працівників селищної ради і команда наших захисників.

🕯 За традицією, всі команди і глядачі вшанували пам’ять 28-и воїнів – земляків, які навічно стоять у небесній варті.
Перед початком змагань до присутніх звернулася селищний голова Л. Муркович. Її перші слова – слова вдячності нашим воїнам, які у лавах Збройних сил відстоюють свободу і незалежність України, а також дають змогу нам жити у рідному домі, почувати себе надійно захищеними і мріяти. А мрія у всіх одна – Перемога і мир. Людмила Іванівна запросила прикрасити дерево – оберіг рідного краю своїми мріями і побажаннями нашим захисникам.

А далі команди проходили випробування на 8 станціях: «Співай українською», «Шифрувальник», «Історична», «Титани UA», «Народознавча», «Життєстійкість», «Екологія» і «Туристична (смуга перешкод)».
Усі учасники змагань з ентузіазмом і вправно долали усі перешкоди. Та найбільше заслужених оплесків було, звичайно ж, на адресу команди «Титани».
Треба було бачити, як помолоділи члени команди людей елегантного віку! Як вправно і злагоджено вони працювали на усіх станціях! 

🥇Усі цього дня були переможцями, бо інакше не може бути, адже ми – українці, непереможна нація. І цей піднесений настрій, який панував на цій мальовничій галявині, патріотичні пісні у виконанні Євгенії Кремінь, Анни Шевченко, Осійчука Євгенія, проникливі слова ведучих вселяють віру у неминучість нашої Перемоги, бо нас захищають справжні титани.

#Новопокровська_ТГ #Світочі_Гоог #день_туризму #Титани_UA
#день_похилого_віку #туризм #спорт
#молодь #єдність #Разом_до_Перемоги

Фото без описуФото без описуФото без опису