Дніпровське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області інформує

 

«Увага! Вилучення з обігу неякісної продукції!»

 

Фото без опису

Відповідно до пункту 2.1 Меморандуму про партнерство та співробітництво між Державною службою України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів від 14.10.2022, з метою інформування та протидії поширенню неякісних препаратів, у тому числі ветеринарних препаратів, дієтичних добавок, харчових продуктів для спеціальних медичних цілей контролю ваги, які мають невідповідну якість, в рамках міжнародної взаємодії та обміну була отримана інформація щодо вилучення неякісної продукції а саме отримане термінове повідомлення від:

 

 

  • Управління з харчової продукції та лікарських засобів США (US FDA). Відповідно до  наданої інформації компанія Aruba Aloe Balm NV добровільно відкликає серію дезінфікуючого гелю для рук Aruba Aloe Alcohol 80%  і гелю Aruba Aloe Alcoholada у зв’язку з виявленням у продуктах спирту який денатурований метанолом.

Назва препарату: Aruba Aloe Alcoholada Gel , Aruba Aloe Hend Sanitizer Gel

Обєм упаковки: 65 ml , 252 ml, 355 ml

Дата виробництва: 01.05.2021-20.02.2024

  • Управління з харчових продуктів та лікарських засобів Міністерства громадського здоров’я Таїланду (FDA Thailand). Відповідно до  наданої інформації компанія Intervet INC., USA добровільно відкликає препарат для тварин PORCINE EPIDEMIC DIARRHEA VIRUS REPLICON PARTICLE 5x107  SOLUTION FOR INJECTION 50 dose через виявлення свинячого парвовірус типу 2 (PPV2) у стабілізаторі, який використовувався для виробництва препарату.

Дата виробництва: 08.03.2023 термін дії 08.03.2025

 

         Просимо всіх суб’єктів господарювання діяльність яких пов’язана з обігом вказаної продукції провести інвентаризацію щодо наявності даних препаратів. У разі виявлення- вилучити з обігу та інформувати Дніпровське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби для проведення необхідних заходів щодо вилучення небезпечної продукції відповідно до законодавства.

        За більш детальнішою інформацією просимо звертатися до фахівців Дніпровського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби за адресою смт Солоне, вул. Тереньєва,7 , ел пошта 20@dp.dpss.gov.ua

Дніпровське районне управління

Головного управління

Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області