Фото без опису

Дніпропетровськгаз на газовому фронті області: рік надскладної роботи задля спільної перемоги України

Рік, що минув, був непростим: як у житті кожного з нас, так і у житті АТ "Дніпропетровськгаз". Однак працівники газорозподільної компанії області вистояли та продовжують щоденно гідно тримати свій газовий фронт. Вони докладають максимальні зусилля для стабільного та безпечного розподілу блакитного палива нашим клієнтам.

За рік у складних воєнних умовах фахівці АТ «Дніпропетровськгаз» встановили більше 100 нових ШГРП, виробництва RGC Production, виконали капітальний ремонт півсотні ліній редукування газорегуляторних пунктів, провели комплексне приладове обстеження 16,2 тис. км надземних та підземних газопроводів, виявили та усунули майже 10 тис. пошкоджень ізоляційного покриття підземних газопроводів, ліквідували майже 14 тис. витоків газу. Разом з тим герої-газовики Нікопольського та Криворізького районів області попри щоденні обстріли та небезпеку мужньо відновлюють газові мережі аби люди взимку були з теплом!

АТ «Дніпропетровськгаз», яке працює під брендом Регіональної газової компанії (РГК), постійно підтримує Збройні сили України. Підприємство закуповує та передає захисникам автівки, пічки-буржуйки, рації, теплі речі, продукти харчування тощо.

Ми впевнені, що у новому 2023 році, усі ці досягнення стануть ще суттєвішими. Спеціалісти газорозподільного підприємства продовжать виконувати роботу на своєму газовому фронті, а компанія ще більше підтримуватиме наших військових, а також своїх мобілізованих працівників у ЗСУ та їхні родини.

АТ «Дніпропетровськгаз» дякує усім клієнтам, які вчасно сплачують за розподіл блакитного палива. За ці кошти фінансується придбання матеріалів, обладнання для якісного та швидкого обслуговування системи газопостачання нашого регіону, оплачується праця газовиків та податки у бюджети різних рівнів. Усі служби компанії у посиленому режимі 24/7 продовжують стояти на варті енергетичного фронту регіону, аби споживачі Дніпропетровщини мали в своїх домівках тепло та затишок.

Вітаємо з Новим 2023 роком! Бажаємо, щоб він став для всієї України роком перемоги, успіху та зростання!